SPONSORER

Vill du eller ditt företag sponsra vår fina skola i Marbella har du nu möjlighet till detta.

Det är många som hört av sig till oss de senaste åren att de vill vara med och sponsra Svenska Skolan i Marbella. När vi nu tar nästa steg i att bli världens bästa utlandsskola har ni nu möjlighet att vara med i detta. Då skolan inte bara är en institution för barnen utan även en mötesplats för svenskar som har barn i området är detta en utomordentligt bra plats för produktplacering.

Vi har mångårig erfarenhet av spansk-svenska juridiska ärenden. Med åtta medarbetare kan vi hjälpa er med i stort sett samtliga de frågor som är förknippade med en flytt till Spanien: uppehållstillstånd, fastighetsköp, finansiering, skattefrågor, m m. Utöver detta hanterar vi också familjerättsliga ärenden av olika slag.

Vårt kontor är centralt beläget på Av. Ricardo Soriano i centrala Marbella. Utöver detta har vi representationskontor i Stockholm och i Madrid.

Välkomna på ett besök!

HeliAir Marbella grundades 1988 i Marbella (Spanien). Vi erbjuder turister och boende helikopterupplevelser under sin vistelse på Costa del Sol. HeliAir Marbella har sedan starten erbjudit oförglömliga upplevelser, såsom att njuta av Spanien från ett helt nytt perspektiv, med de vackra färgerna och kontrasterna av de gröna fälten mot det blåa havet. Vi håller till vid Puerto Banús – Helipuerto de Marbella, bredvid Manolo Santana Racquet Club. Vi underhåller våra helikoptrar med egen personal i våra egna hangarer. Både piloter och mekaniker är högkvalificerade och besitter en bred erfarenhet, liksom vår markpersonal.

Vi är en skandinavisk mäklarbyrå som dagligen hjälper köpare och säljare utmed hela Costa del Sol att köpa och sälja bostäder.
Läs mer på vår hemsida.

Genom Sanitas får du tillgång till de mest framstående läkarna både i Spanien och internationellt. Bakom oss har vi Spaniens äldsta och mest välkända sjukförsäkringsbolag. Här väljer du bland de bästa behandlingsmetoderna med trygg vägledning. Hos oss känner du dig hemma och vi hjälper till med allt det praktiska. Vi blir en länk mellan dig och det spanska sjukvårdssystemet – utan vårdköer och administrativt krångel.Vi kan sjukförsäkringar och vi kan Spanien! Vi hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga försäkringsalternativet för dig, din familj och ditt företag.