SPONSORER

Vill du eller ditt företag sponsra vår fina skola i Marbella har du nu möjlighet till detta.

Det är många som hört av sig till oss de senaste åren att de vill vara med och sponsra Svenska Skolan i Marbella. När vi nu tar nästa steg i att bli världens bästa utlandsskola har ni nu möjlighet att vara med i detta. Då skolan inte bara är en institution för barnen utan även en mötesplats för svenskar som har barn i området är detta en utomordentligt bra plats för produktplacering.

Vi är en skandinavisk mäklarbyrå som dagligen hjälper köpare och säljare utmed hela Costa del Sol att köpa och sälja bostäder.
Läs mer på vår hemsida.

Genom Sanitas får du tillgång till de mest framstående läkarna både i Spanien och internationellt. Bakom oss har vi Spaniens äldsta och mest välkända sjukförsäkringsbolag. Här väljer du bland de bästa behandlingsmetoderna med trygg vägledning. Hos oss känner du dig hemma och vi hjälper till med allt det praktiska. Vi blir en länk mellan dig och det spanska sjukvårdssystemet – utan vårdköer och administrativt krångel.Vi kan sjukförsäkringar och vi kan Spanien! Vi hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga försäkringsalternativet för dig, din familj och ditt företag.