Nikka

Nikka, år 5

Jag har gått här på skolan i 5 år.
Den här skolan är bra för att vi lär oss alla tre språken som är Engelska, Spanska och Svenska. Vi har en stor skola, den förra var pytteliten, den här är MYCKET större! Jag har snälla kompisar här. Mina favoritämnen är drama och musik. Klassresan till Tarifa var bäst, vi gick till stranden, vi fick vara uppe till 12, vi åkte båt och såg delfiner och barnen gjorde tacos!

Liv

Liv, år 4

Jag har gått här ett halvår, fast alla tror att jag gått här ett år! Det måste vara för att jag har så många kompisar. Det bästa är att vi har lektioner som man inte har i vanliga skolor, vi har drama, hemkunskap och sy- och träslöjd. Vi får så långa raster, då kan man vara på gräsmattor, det gillar jag….och vara i hänghörnan. Man skaffar kompisar väldigt lätt här, för att det är en så liten skola.

Leo

Leo, år 4

Nu har jag gått här i nästan en månad. Jag tycker det är bra här, för man träffar kompisar väldigt lätt, jag har typ fem redan. Vi har pool som man får bada på på fritids och ofta. Lärarna är snälla, allihopa! Maten är god, man får lite mer färska grejer och inte så mycket nerfryst och det finns mycket gott att välja.

Albert

Albert, år 6

Jag har gått här 9 år, det är längst av alla. Det finns mycket utrymme, på gamla skolan kunde man knappt röra sig. Man kan bada, gunga, man kan göra jättemycket. Jag tycker att lärarna är jättesnälla men de kan vara stränga också. Man får lära sig allting, SO, NO, Engelska, Spanska mm. Jag gillar drama, för jag är väldigt dramatisk….eller mera, jag tycker om att agera.

Noella

Noella, år 3

Jag har gått på svenska skolan i 5 år. Det är fint och alla barn är snälla. Alla säger fina saker. Vi leker mycket, vi lär oss om religion nu på SO. Vi lär oss spanska, svenska och engelska. Jag är bäst på svenska. Mitt favoritämne är svenska, för man lär sig att skriva berättelser och läsa böcker.  Förut hatade jag det, men nu kan jag läsa, nu förstår jag.

Sofia

Sofia, år 3

 Jag började här i augusti förra året. Det är roligt här, för att det är roligt att leka med alla barnen. Jag har lärt mig spanska, det är roligt, inte så svårt. Jag kan ju redan engelska och det är liknande. Min mamma hon har bott i USA så hon lärde mig engelska. Mitt favoritämne är drama, det är jätteroligt. Det hade vi inte i Sverige!

Tristan

Tristan, år 2

Jag har gått här ungefär i 3 år, sen förskolan. Jag tycker att det är en bra skola. Jag gick på en annan ett tag, men den var ganska tråkig och jag kände inte igen alla. Här känner jag igen alla och alla pratar svenska.  Dom jag leker mycket med nu pratar många språk, svenska, engelska och lite spanska. Drama är roligast, man får göra sketcher och roliga grejer. Träslöjd vet jag att det är roligt, det får jag ha i 3an, det längtar jag efter.

Vincent

Vincent, år 2

Jag har gått här kanske i 6 månader. Innan bodde jag i Finland, min mamma och pappa kommer från Nykabi, där brukar man prata mest svenska. I den här skolan är det mycket varmare, för Spanien är varmt.  I finland har vi inte drama och där är det större men här är det mycket roligare för här har man fotbollsmål och en pool. Drama är roligt, för man får göra sketcher. Bilden är rolig, när man får måla grejer.