Lediga Tjänster

Rektor - Svenska Skolan Marbella

Svenska Skolan Marbella är en liten trygg skola på runt 200 elever belägen i ett lugnt villaområde nära Puerto Banús med gångavstånd till stranden.

Verksamheter som skolan bedriver är förskola, grundskola F-6, fritidsverksamhet samt handledning för elever i åk 7-9 och gymnasiet som läser via antingen Sofia Distans eller Hermods. Skolan har språkinriktning spanska redan från förskolan.

Vi söker dig som är strukturerad, initiativtagande men även inkännande och lyhörd inför ledningens vision. Du känner dig hemma i ledarrollen och har ett tryggt och tydligt ledarskap. Du kommunicerar lätt med både medarbetare, barn och föräldrar och gärna på olika språk.

Du är engagerad och driver utvecklingsarbeten samt omsätter visioner och mål i praktisk handling. Du har god analytisk förmåga och kan organisera verksamheten så att resurser används optimalt för att säkra kvalité och elevernas måluppfyllelse.

Vi söker en rektor för hela verksamheten som omfattar 24 anställda varav 18 pedagoger. Du kommer att arbeta som del av skolans ledningsgrupp bestående av skolans aktieägare.

Kvalificationer

  • Du ska ha högskoleutbildning med pedagogisk inriktning mot grundskollärare samt slutfört den statliga rektorsutbildningen.
  • Du har kompetens att driva pedagogiskt ledarskap, systematiskt kvalitetsarbete, och organisationen av verksamheter som helhet.
  • Du har kompetens att driva både förskola och skola.
  • Du är väl förtrogen med IT som en naturlig del i lärprocesser och som ett verktyg i ditt eget arbete.
  • Du har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
  • Meriterande är kunskaper i spanska språket.
  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt förhållningssätt och dina erfarenheter av arbetsledning.

I ansökan önskar vi CV, personligt brev, kopia på legitimationer, foto samt referenser.

Lön: Fast lön
Omfattning: Heltid
Tillträde: HT/2021

Sista ansökningsdag: 12 april
Arbetsgivare: Colegio Sueco Marbella, S.L.
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Ansökan skickas till: ansokanrektor@svenskaskolanmarbella.com