Lärare med behörighet i Sv/So åk 4-9

Svenska Skolan Marbella är en liten trygg skola på ca 200 elever belägen i ett lugnt villaområde nära Puerto Banús med gångavstånd till stranden.

Verksamheter som skolan bedriver är förskola, grundskola F-6, Fritidsverksamhet samt handledning för elever i åk 7–9 och gymnasiet som läser via antingen Sofia Distans eller Hermods.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu lärare för åk 4–9. Tjänsten kan infettat både undervisning i åk 4–6 samt handledning för våra elever i åk 7-9 och även gymnasiet som läser via distans. Du behöver ha en god digital kompetens för att snabbt sätta dig in i de digitala plattformar som eleverna använder.

En viktig uppgift är att motivera eleverna att driva sina studier framåt samt hjälpa eleverna att planera upp sin arbetstid och förbättra sin studieteknik. Du har genomgångar inför nya arbetsområden och samt följer upp resultaten på elevernas inlämningar på distansen.

Som person är du trygg och trivs i ett uppdrag och ser möjligheter istället för hinder. Du tar egna initiativ men kan även lyssna in och samarbeta med andra. Du är säker i din lärarroll och har erfarenhet av att arbeta som lärare både på mellanstadiet och på högstadiet i flera år.

För skolan som helhet är det viktigt att du kan arbeta på fler ställen i skolan då tjänster kan komma att ändras från år till år.

Det är också viktigt att du vill göra det lilla extra för hela skolan och bidra med engagemang och glädje både i ditt eget arbete och för skolans utveckling som helhet.

Kvalifikationer

 • Legitimerad lärare 4–9 i Svenska och So ämnen. Övriga ämnen är meriterande.
 • God digital kompetens.
 • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift är ett krav.
 • Meriterande är kunskaper i spanska språket.
 • Förutom behörighet, lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom på en utlandsskola som exempelvis, personlig mognad och flexibilitet.Anställningsvillkor
  Tjänstgöringsgrad: 100%
  Löneform: Fast månadslön
  Tillträde: HT/2021
  Senast ansökningsdatum 12 april
  Intervjuer sker digitalt och löpande.

Arbetsgivare
Colegio Sueco Marbella S.L
Svenska skolan Marbella drivs av ett aktiebolag.

Ansökan skickas till
ansokan2021@svenskaskolanmarbella.com

Bifoga CV, Personliga referenser, Personligt brev, foto samt kopia på behörigheten.