Tack för att ni valt att söka till Svenska skolan Marbella!

 

Svenska Skolan Marbella är en liten engagerad skola främst för svensktalande barn i Marbella på Costa del sol i Spanien. Vi bedriver förskola (3-5 år), förskoleklass (6 år), grundskola åk 1-6 (7-12 år). Vi har också kompletterande svenska för elever med svenskanknytning som studerar på andra skolor.
Svenska skolan I Marbella startades i september 2003 med 15 elever. I dagsläget går ca 150 barn i skolan. Vi är idag en privat F-6 skola och arbetar I åldersintegrerade grupper från förskola till årskurs 6. Vi är godkända av svenska skolverket samt innehar alla nödvändiga spanska tillstånd för att driva skolverksamhet.

 

Intresseanmälan

Alla som söker plats på vår skola måste fylla i en digital intresseanmälan. När anmälan är korrekt ifylld kommer skolan att ta kontakt med överlämnande pedagog på befintlig skola. Besked om plats eller avslag kommer att meddelas så snart som vi ser att plats finnes.

Om man får besked om plats skall vårdnadshavarna fylla i en definitiv anmälan samt betala en anmälningsavgift, först då är man garanterad plats på skolan. Vi ser helst att barn hos oss stannar minst en termin, detta för att vi skall få kontinuitet och stabilitet i grupperna. Korttidsbarn (3-6 månader) välkomnas därför endast mot erläggande av full terminsavgift.

 

Intresseanmälan

Fyll i och skicka in intresseanmälan till Svenska Skolan Marbella..